Yalova Devlet Hastanemiz Seviye 6 Ödülü Almaya Hak Kazanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 08/08/2017

T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Medipol Üniversitesi işbirliğinde yürütülen dijital hastane değerlendirme çalışmaları kapsamında Medipol Üniversitesi temsilcileri tarafından 25 Temmuz 2017 tarihlerinde Yalova Devlet Hastanesi'nin yerinde değerlendirme ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Hastanemiz, EMRAM Seviye 6 kriterlerini karşıladığını pratikte başarılı bir şekilde göstermiş ve HIMSS tarafından Seviye 6 hastanesi olarak tanınmayı hak kazanmıştır.