Rize Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seviye 6 ödülü almaya hak kazanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 17/11/2017

T.C. Sağlık Bakanlığı, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Medipol Üniversitesi ve HIMSS işbirliğinde yürütülen dijital hastane değerlendirme çalışmaları kapsamında Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü ve Medipol Üniversitesi temsilcileri tarafından 17 Kasım 2017 tarihde Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yerinde değerlendirme ziyareti gerçekleştirilmiştir.