Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seviye 6 ödülü almaya hak kazanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 23/12/2017

T.C. Sağlık Bakanlığı, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Medipol Üniversitesi ve HIMSS işbirliğinde yürütülen dijital hastane değerlendirme çalışmaları kapsamında Medipol Üniversitesi temsilcileri tarafından 22 Aralık 2017 tarihinde Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yerinde değerlendirme ziyareti gerçekleştirilmiştir.