Ankara İlinde Dijital Hastane Çalıştayı Düzenlendi

Güncelleme Tarihi: 17/07/2019

Hastanelerimizin dijital seviyelerinin arttırılması ve HIMSS EMRAM Seviye 6 ve Seviye 7 hedeflerine ulaşılması amacıyla 2019 yılının dokuzuncu Dijital Hastane Değerlendirme Çalıştayı Ankara'nın ev sahipliğinde 12 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Bu toplantıya Ankara ilinin hastane yöneticilerinin yanı sıra Eskişehir, Sinop, Afyonkarahisar, Kastamonu, Kırıkkkale, Konya, Antalya, Çankırı ve Karabük  illerindeki hastane yöneticileri de katılım gösterdi.

Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Dr. M. Mahir ÜLGÜ ve Ankara İl Sağlık Müdürlüğünden Bilişim Uzmanı Müh. Mustafa Atilla IŞIK tarafından açılış konuşmaları yapıldı.

Toplantıda Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. İlker KÖSE "2019 HIMSS EMRAM Hedeflerimiz ve Yol Haritası" başlıklı sunumunda HIMSS EMRAM Seviye 6 için Yol Haritası ile HIMSS EMRAM Seviye 6 revalidasyonu ve Seviye 7 gereksinimleri anlatarak, hastanelerin izlemeleri gereken adımları paylaştı.

Çalıştayda Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesinden Dr. Ayşe SARI 'HIMSS Seviye 6 Süreçleri’ ve Ankara Şehir Hastanesinden Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL 'HIMSS Seviye 7 Süreçleri’  ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler.

Çalıştay Sunumları;

Öğretim Üyesi İlker KÖSE  2019 HIMSS EMRAM Hedeflerimiz ve Yol Haritası Dr. İlker KÖSE.pptx

Dr. Ayşe SARI  HIMMS -2019 ANKARA ÇALIŞTAY İÇİN SUNUM.pptx

Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL  DİJİTAL HASTANE SUNUM.pptx