İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi EMRAM Seviye 7 Almaya Hak Kazandı

Güncelleme Tarihi: 09/03/2021

HIMSS Türkiye Direktörü İlker Köse ve ekibi, HIMSS Avrupa ve Latin Amerika Direktörü John Rayner, HIMSS Avrupa temsilcisi Frank Fritzsche ve Dış Değerlendirici Gürhan Zincircioğlu İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi’ne 4-5 Mart 2021 tarihinde uzaktan validasyon ziyareti gerçekleştirdi. HIMSS EMRAM Seviye 7 kriterlerini tamamlayan hastanemiz EMRAM Seviye 7 olarak valide edilmeye hak kazandı. İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi, İstanbulda ilk, Türkiye’de dördüncü Seviye 7 hastanedir.
Hastanemizi bu başarısından dolayı kutluyoruz.