Sinop Ayancık Devlet Hastanesi Seviye 7 Olarak valide oldu

Güncelleme Tarihi: 29/03/2022

HIMSS Türkiye Yetkili Kuruluşu işbirliğinde yürütülen dijital hastane değerlendirme çalışmaları kapsamında, Sinop Ayancık Devlet Hastanesine Kıdemli Dijital Sağlık Danışmanı Ellen Klaus, Dijital Sağlık Danışmanı Frank Fritzsche ve HIMSS Türkiye Yetkili Kuruluşu Ekibinin katılımıyla 29 Mart 2022 tarihinde çevrimiçi bağlantı sağlanarak validasyon ölçümü yapılmıştır. Hastanemiz, 2018 yılında güncellenen EMRAM Seviye 7 kriterlerini pratikte başarılı bir şekilde göstermiş ve  Seviye 7 hastanesi olarak valide edilmiştir. Sinop Ayancık Devlet Hastanesi , altıncı Seviye 7 hastanemiz olup hastanemizi bu başarısından dolayı kutluyoruz.